5 Metrik kanggo YouTube Analytics sing Sejatine Penting

5 Metrik kanggo YouTube Analytics sing Sejatine Penting

Nalika nerangake pemasaran YouTube, ana macem-macem metrik analitik sing bisa dilacak. Metrik kasebut nyedhiyakake pemahaman sing jero babagan marketing ing YouTube lan apa sing ora apik kanggo kita. Nanging, asring banget, kita cenderung mbayar fokus banget karo macem-macem metrik sing kasedhiya. Iki bisa uga katon kaya sing bener, lan cerdas sing kudu ditindakake nanging ora mesthi migunani.

Nganalisa kinerja lan kampanye pemasaran sampeyan penting; nanging, kanthi pinter nggawe kunci ing kene. Sawetara metrik utawa luwih migunani lan migunani tinimbang liyane. Yen sampeyan pengin ngerti upaya pemasaran YouTube kanthi luwih apik lan ngapikake kanthi lengkap, iki minangka metrik sing paling penting sing sejatine luwih penting tinimbang liyane.

1. Wektu nonton

Metrik sing cukup sederhana lan langsung, bisnis asring nganggep wektu nonton minangka metrik sepele. Wektu nonton minangka total wektu sajrone menit sing ditindakake para pamirsa kanggo nonton konten ing video sampeyan. Saya suwe sampeyan nonton video lan saluran (mula ing YouTube), YouTube sing luwih dhuwur bakal nambah saluran ing asil telusuran. Dadi, yen jam nonton sampeyan mudhun kanthi drastis, fokusake nggawe konten sing luwih akeh sing pengin ditonton nganti pungkasan.

2. Rata-rata persentase dideleng

Pamirso ora mesthi nonton kabeh video kajaba nyenengake lan nyenengake. Persentasi rata-rata sing ditonton nuduhake persentase saben video sing ditonton pamirso sadurunge mbuwang video kasebut. Iki bisa menehi sampeyan wawasan sing apik babagan video sing ora ana konten sing menarik. Kanggo, contone. Yen umume video sampeyan ditinggalake ing 5 menit pertama, sampeyan bisa uga nggawe nggawe bukaan video sing luwih apik.

3. Jam tangan maneh

Apa sing nggawe konten video sing apik banget? Sawijining pamirsa bisa nonton maneh kanthi bola-bali. Metrik tontonan maneh nggawe sampeyan ngerti jumlah sing tepat nalika pamirsa nonton maneh video utawa bagean video tartamtu. Metrik iki mbantu sampeyan ngerti manawa video sampeyan narik kawigaten lan njaga perhatian para pamirsa kanthi apik. Jumlah nonton ulang bagean sing khusus kanggo video sampeyan uga bisa menehi dhasar kanggo adhedhasar kampanye video mbesuk. Yen pamirsa luwih seneng bagean tartamtu tinimbang liyane, bisa uga pengin ditonton uga ing video mbesuk.

4. Sumber lalu lintas

Pamirsa ora prelu milih video YouTube liwat telusuran YouTube wae. Pamirso asring kepincut karo saluran YouTube sampeyan amarga platform media sosial liyane kayata Instagram, Facebook utawa uga telusuran Google. Kanthi ngenali lan ngerti sumber lalu lintas sampeyan, sampeyan bisa ngerti bagean pamirsa sing seneng konten sampeyan. Kanggo, contone. Yen potongan akeh pamirsa YouTube dipikolehi saka Instagram, sampeyan bisa uga luwih ningkatake upaya keterlibatan Instagram.

5. Wutah langganan

Iki minangka metrik sederhana liyane sing bisa nyritakake babagan pamirsa lan upaya pemasaran. Kunci kanggo nggawe citra merek sing tahan yaiku entuk pelanggan sing setya sing bakal bisnis karo sampeyan sajrone pirang-pirang taun. Cara paling apik kanggo nemtokake manawa sampeyan bisa entuk pelanggan sing setya utawa ora yaiku kanthi ngawasi pertumbuhan pelanggan. Nomer pelanggan sing saya akeh tegese para pamirsa seneng karo pekerjaan sing sampeyan lakoni lan pengin tetep gegandhengan karo sampeyan kanthi aktif.

kesimpulan

Cetha, sampeyan ora perlu khawatir babagan saben metrik sing kasedhiya kanggo ngowahi upaya pemasaran YouTube dadi luwih apik. Fokus karo metrik sederhana tinimbang mbingungake sampeyan karo sing maju sing biasane ora duwe peran gedhe kanggo ningkatake keterlibatan. Nalika nerangake YouTube Analytics, elinga supaya tetep sederhana.

5 Metrik kanggo YouTube Analytics sing Sejatine Penting dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Strategi Pemasaran YouTube sing efektif kanggo Bisnis Cilik

Strategi Pemasaran YouTube sing efektif kanggo Bisnis Cilik

Platform video wis dadi alat online sing kuat banget kanggo pasar bisnis cilik, lan YouTube wis berkembang dadi salah sawijining alat pemasaran paling dominan ing industri media sosial. Kanthi liwat…

0 Komentar
Tips Meningkatake Tampilan Celana Pendek YouTube

Tips Meningkatake Tampilan Celana Pendek YouTube

YouTube Shorts minangka video cendhak sing ditawakake minangka platform dening platform. Isih ing tahap uji coba, kudu kasedhiya ing versi lengkap ing saindenging jagad. Mangkene sawetara informasi babagan video iki…

0 Komentar
Kepiye Cara Nggawe Sesi AMA ing YouTube?

Kepiye Cara Ngatasi Algoritma YouTube Ngalangi Konten Sampeyan?

Relevansi + Personalisasi = Sukses ing YouTube Nangani algoritma YouTube sing dinamis lan kenceng ora dadi masalah kanggo para pemasar. YouTube, sing nduweni basis pangguna luwih saka 2 milyar, uga dadi nomer loro paling gedhe…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur