5 Cara Ndhuwur Kanggo Njaluk Penonton Ngomentari Video YouTube Sampeyan

5 Cara Ndhuwur Kanggo Njaluk Penonton Ngomentari Video YouTube Sampeyan

Pencipta konten YouTube nggarap strategi SEO kanggo nambah pesaing lan nambah peringkat YouTube. Nalika peringkat video, algoritma YouTube uga njupuk keterlibatan pamirsa. Ana sawetara indikator penting sampeyan kudu ngenali sifat keterlibatan pamirsa organik. Iki yaiku - tampilan YouTube gratis, seneng YouTube gratis, enggo bareng YouTube gratis, wektu nonton YouTube gratis, lan komentar YouTube gratis.
Saluran anyar kadhangkala angel diklik langsung ing YouTube. Iki ora ateges sampeyan kudu nyerah amarga ana akeh cara liyane supaya pamirsa bisa melu karo sampeyan.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Game bagean komentar

Saliyane menehi umpan balik sing penting kanggo pamirsa, komentar ing video sampeyan duwe peran penting kanggo nambah keterlibatan video lan nggedhekake jangkauan liwat pemasaran komentar. Ora nggumunake pangripta YouTube asring tuku komentar YouTube! Ayo goleki sawetara strategi kanggo entuk komentar organik ing video YouTube sampeyan.

Mbales komentar & melu diskusi

Melu karo pamirsa kanthi menehi komentar ing video sampeyan dhewe lan mimpin diskusi. Priksa manawa sampeyan langsung nanggapi komentar ing video sampeyan. Sesambungan karo pamirso bisa ngundang keterlibatan, nambah kredibilitas saluran sampeyan, lan nyumbangake lalu lintas luwih akeh. Kanggo komentar sing cukup gedhe, mbales saben-saben bisa uga bakal ngganggu lan ngganggu wektu. Sampeyan bisa uga nimbang nggunakake alat kanthi opsi Smart Reply lan Canned Response.

Ngundang saran lan saran

Mungkasi video kanthi pitakonan lan ajak komentar pamirsa. Sampeyan bisa njaluk umpan balik saka pamirsa lan nyoba ngetrapake umpan balik sing mbangun. Ngawasi rekomendasi panampil lan ngleksanakake saran sabisa. Pilih panjaluk sing paling populer lan gawe video mbesuk kanggo nyukupi pilihan pamirsa.

Nganakake sesi Q&A lan giveaways

Ngumumke sesi pitakonan lan wangsulan (Q&A) ora resmi lan ajak pamirso kanggo takon apa wae pitakon utawa pitakon sing ana. Sampeyan kudu duwe video khusus kanggo njupuk lan mangsuli pitakon kasebut. Sesi live-streaming kanggo mangsuli pitakon pamirsa minangka alternatif sing apik, sing ngidini pamirsa bisa melu sampeyan ing wektu nyata. Coba ngumumake hadiah sing nyengkuyung para pamirsa supaya menehi komentar babagan video sampeyan. Nindakake hadiah mingguan utawa saben wulan kanggo sawetara pamirsa sing dipilih kanthi acak sing menehi komentar babagan video sampeyan. Video kasebut bisa dienggo bareng. Nanging, kanggo nyengkuyung pamirsa supaya nuduhake, sampeyan bisa tansah tuku saham YouTube. Nduwe khayalan akeh saham tansah meksa wong kanggo nuduhake konten sacara organik.

Weeding metu trolls

Trolling minangka gangguan media sosial sing umum, lan YouTube ora dibebasake. Strategi sing paling apik yaiku ngindhari negativitas lan nglirwakake kabeh troll. Disaranake supaya ora melu obrolan sing ora ana gunane karo trolls. Nanggepi komentar sengit bisa nggawe reputasi ala kanggo saluran kasebut. Troll bisa uga katon cilik lan ora mbebayani, nanging komentar negatif kasebut bisa nyebabake pamirsa asli sing pengin melu saluran sampeyan. Kanggo ngindhari gangguan sing terus-terusan lan ana pengaruh sing ora becik marang perkembangan saluran sampeyan, sampeyan duwe pilihan kanggo mateni utawa ndhelikake komentar saka troll.

Melu karo saluran YouTube liyane

Tetep cocog karo panyipta konten sing populer lan mbesuk ing niche sampeyan lan melu karo dheweke. Tindakake saluran kasebut lan nyelehake komentar sing lucu utawa migunani ing video kasebut supaya bisa mbukak diskusi. Keterlibatan sing kerep bakal nggatekake saluran sampeyan, lan iki uga bakal nyengkuyung para pangripta liyane supaya bisa males lan nyelehake komentar cerdas ing video sampeyan. Sampeyan uga bisa menehi rekomendasi saluran YouTube liyane liwat video sampeyan. Sawetara pamirsa sing setia bisa uga ndeleng saluran utawa video sing disaranake. Dorong wong-wong mau menehi komentar ing video YouTube sing nyebutake jeneng saluran sampeyan. Pencipta liyane uga bakal bali maneh lan ngarahake lalu lintas menyang saluran sampeyan, nggedhekake jangkauan saluran sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe video kolaborasi karo panyipta konten liyane lan entuk daya tarik karo pamirsa gabungan.

kesimpulan

Nyedhiyakake pamirsa kanggo menehi komentar babagan video YouTube mbutuhake pendekatan taktik. Sawetara strategi dhasar bakal mbantu nggawe forum interaktif kanggo basis pamirsa, sing bakal nyepetake pertumbuhan saluran sampeyan.

Yen sampeyan butuh bantuan profesional tuku seneng YouTube lan komentar, YTpals bisa menehi panuntun dhumateng cocok. Kita duwe keahlian kanggo ngajari sampeyan lan mbantu nambah keterlibatan YouTube. Kita uga bisa mbantu sampeyan tuku jam nonton YouTube.

Pungkasan, yen sampeyan pengin ngasilake pelanggan YouTube gratis, mula kenapa ora tuku pelanggan YouTube saka kita? Yen ndeleng akeh pelanggan ing saluran sampeyan, sampeyan bakal mulai narik pelanggan organik sing bakal seneng karo akun sampeyan. Liwat YTPals, sampeyan uga bisa entuk komentar YouTube gratis.

5 Cara Ndhuwur Kanggo Njaluk Penonton Ngomentari Video YouTube Sampeyan dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Cara Nggawe Fitur VR YouTube kanggo Nggawe Konten Killer?

Kepiye Cara Nggawe Fitur VR YouTube kanggo Nggawe Konten Killer?

VR wis misuwur ing antarane generasi mudha, saiki wis suwe perusahaan uga wiwit nandur modhal. VR ora nate luwih gampang diakses lan alat keterlibatan sing dhuwur yen bisa ditrapake kanthi apik, bisa ditindakake…

0 Komentar
Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Iki Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Nggawe video YouTube promosi dadi luwih cepet Ora ana sangsi manawa video kasebut mrentah ing jagad online saiki. 85 persen pemasar negesake manawa video kabukten efektif banget kanggo narik kawigaten ing online…

0 Komentar

Saben Brand B2B Kudu Ngerti babagan Tren Pemasaran YouTube iki

Umume sampeyan sing duwe merek B2B bisa nganggep manawa YouTube minangka platform kanggo nuduhake klip video. Pancen bener, nanging uga ana sebab liyane. Umume sampeyan ora ngerti manawa YouTube yaiku…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur