Apa sampeyan pengin Pelanggan YouTube GRATIS & Seneng YouTube GRATIS?

Apa sampeyan pengin luwih akeh pelanggan lan seneng melu video YouTube? Ketik URL saluran YouTube kanggo mlebet lan miwiti!

Entuk Pelanggan YouTube Gratis Saiki!

Nampa pelanggan YouTube gratis, utawa nyoba pelanggan, tampilan lan seneng premium, sanajan tuwuh sing luwih cepet!

Ndhaptar & Mlebet

Ndhaptar & Mlebet

Ndaftar & mlebu butuh 30 detik!

Aktifake Rencana

Aktifake Rencana

Aktifake rencana gratis sing paling populer & efektif, utawa coba rencana mbayar.

Tonton Tanduran Saluran

Tonton Tanduran Saluran

Watch pelanggan lan saluran video seneng tambah!

Plancongan Gratis & Mbayar

Rencana lan reregan sing cocog karo kabutuhan

STARTER

Gratis Wiwitan!

STARTER
free
  • Entuk 10 Pelanggan ing 12 Jam
  • Sampeyan Langganan & Kaya 20 Video
  • Rencana Ngaktifake kanthi manual
  • Aktifake 1x Saben Jam 12

  • Jumlah Pelanggan Kudu Umum
  • Kudu Duwe 1+ Video sing dikirim
  • Mungkasi Nggunakake Nalika Sembarang!

Enterprise

Dalan menyang Pro

Enterprise
20
  • Entuk Pelanggan 10-15 Saben Dina!
  • Sampeyan Langganan & Kaya 0 Video
  • Rencana iku 100% Otomatis
  • Ngaktifake Piyambak Saben Dina

  • Jumlah Pelanggan Kudu Umum
  • Kudu Duwe 1+ Video sing dikirim
  • Batal Ing Sembarang Wektu!

Elite

Ing Lacak Cepet

Elite
  • Entuk Pelanggan 20-30 Saben Dina!
  • Sampeyan Langganan & Kaya 0 Video
  • Rencana iku 100% Otomatis
  • Ngaktifake Piyambak Saben Dina

  • Jumlah Pelanggan Kudu Umum
  • Kudu Duwe 1+ Video sing dikirim
  • Batal Ing Sembarang Wektu!

celebrity

Rencana Rockstar

celebrity
80
  • Entuk Pelanggan 40-60 Saben Dina!
  • Sampeyan Langganan & Kaya 0 Video
  • Rencana iku 100% Otomatis
  • Ngaktifake Piyambak Saben Dina

  • Jumlah Pelanggan Kudu Umum
  • Kudu Duwe 1+ Video sing dikirim
  • Batal Ing Sembarang Wektu!

15 Cara Golek Lengganan YouTube Liyane Kanggo Bisnis Sampeyan

Cara Sampeyan Bisa Golek Lengganan YouTube Gratis Kanggo Bisnis Sampeyan

Apa sampeyan ngerti ana udakara 1.86 milyar pangguna YouTube ing saindenging jagad ing taun 2021?
18% wong nggunakake YouTube utamane kanggo ngetutake perusahaan lan merek.

Statistik kasebut wis jelas yen sampeyan minangka pamilik bisnis ora nggunakake kekuwatan YouTube, sampeyan bakal ilang LOT! Konten video mbesuk. Kanthi gampang mbantu sampeyan nggedhekake jangkauan lan nggawe kesadaran merek. Nanging kanthi kompetisi tenggorokan kaya ngono, kepiye sampeyan bisa tampil saka samodra konten video sing gampang diakses?

Ing blog iki, kita wis nglumpukake 15 tips lan trik sing migunani kanggo entuk langganan YouTube gratis kanggo njupuk bisnis menyang level sabanjure. Ayo nyilem langsung!

1. Nyuwun Pemirsa kanggo Langganan

Kadhangkala kaya klise, mung supaya para pamirsa langganan saluran sampeyan bisa uga entuk entuk langganan YouTube gratis. Iku padha banget karo cara sampeyan nggabungake CTA (Call to Action) ing pungkasan kiriman blog, kaca dhasar utawa postingan media sosial liyane.

Contone, sampeyan bisa miwiti video kanthi njaluk pamirsa supaya langganan saluran yen pengin luwih akeh konten saka sampeyan kanthi konsisten.

Yen sampeyan mikir miwiti video kanthi njaluk lengganan nggawe sampeyan bisa dadi sales-y, sampeyan bisa nindakake ing pungkasan video. Aja lali nduduhake kenapa saluran sampeyan kudu lengganan lan konten sing sampeyan tampilake kanggo entuk manfaat kanggo pamirso. Dadi asli lan tuduhna apa tegese keterlibatan sampeyan lan carane mbantu sampeyan nggawe konten paling apik minangka pencipta.

2. Nggawe Konten Maksimum

Iki bisa uga katon ora ana gandhengane nanging isih kudu disebutake. Akeh banget sing nggawe YouTube wong anyar sing rumangsa bisa dadi sensasi YouTube sabanjure kanthi ngirim konten rata-rata. Lampu kilat warta: Sampeyan ora bisa! Internet kebanjiran video lan konten saka kabeh jinis. Kanthi akeh pilihan, sampeyan kudu nawakake sing unik kanggo pamirsa supaya bisa nonton saluran lan langganan. Yen ora, dheweke mesthi duwe pilihan kanggo pindhah menyang saluran paling apik sabanjure.

Elinga nggawe dhasar sing jembar sadurunge mikir nggawe video sabanjure. Aja nggawe maneh apa sing digawe ing industri sampeyan, pikirake metu saka kothak lan coba idhik konten unik sampeyan. Waspada khusus kanggo 10 detik pisanan video sampeyan amarga bisa narik kawigaten para pamirso utawa mbukak.

3. Dadi Konsisten

Takona dhewe. Saluran apa sing sampeyan lengganan? Siji sing dikirim sepisan ing wulan mung kanggo mbukak AWOL? Utawa, saluran liyane sing dikirim kaping pindho saben minggu kanthi konsisten? Kita kabeh ngerti wangsulane - kita milih wong sing rutin nganyari saluran kanthi konten anyar kanggo pamirso. Minangka pangripta, pamirsa ngarep-arep supaya sampeyan ngirim kanthi tepat wektu supaya tetep bisa narik kawigaten lan uga bisa narik kawigaten para pamirsa anyar. Luwih akeh langganan YouTube gratis, luwih akeh YouTube seneng sing sampeyan bathi. Menang-menang!

Duwe jadwal kanggo ngirim konten sampeyan uga bakal teratur lan ngasilake asil. Sampeyan ora prelu lungguh ing ngarep komputer kanggo langsung urip lan ngirim. Sampeyan bisa nggunakake alat manajemen media sosial sing ngidini sampeyan gawe jadwal video sing bisa diterbitake mengko.

4. Liwat promosi Saluran YouTube Sampeyan Liwat Platform Liyane

Yen sampeyan wis duwe situs web, cara sing apik kanggo entuk langganan YouTube kanthi gratis yaiku nggunakake lalu lintas sing tetep ing situs web sampeyan. Promosi saluran YouTube ing situs web sampeyan. Yen sampeyan nggunakake plugin sing bener, pamirsa mung bisa ngeklik tombol lan langsung menyang kaca YouTube kanggo ndeleng konten sampeyan. Sampeyan uga bisa mikirake link link YouTube ing kiriman blog supaya bisa maca para pengunjung ngunjungi kaca.

Trik liyane sing apik yaiku promosi saluran YouTube ing platform media sosial liyane kayata Twitter, Facebook, Instagram lan LinkedIn. Yen sampeyan duwe video anyar sing kasedhiya, sampeyan bisa nuduhake cuplikan utawa cuplikan kasebut ing crita Instagram kanggo nambah antisipasi. Yen sampeyan wis entuk jumlah pengikut sing pantes ing platform kasebut, lan dheweke seneng karo sing sampeyan lakoni, mula bakal sawetara prekara sadurunge dadi pelanggan sing wis suwe.

5. Tambah Watermark menyang Video Sampeyan

Kreator konten ing YouTube bisa nambah watermark cilik kanggo kabeh video sing digawe. Kreator konten sing asring pamula malah ora ngerti pilihan watermark sing ana ing platform kasebut. Ikon cilik sing mbukak ing pojok sisih tengen ngisor video sampeyan. Sampeyan bisa ngatur menyang tandha banyu utawa nggunakake tandha banyu sing padha karo tombol langganan default YouTube.

Sayange, asring banget tandha banyu merek ora dingerteni utawa ora bisa nggawe pamirso tumindak apa wae. Disaranake sampeyan tetep ing tombol langganan abang sing biasane digunakake YouTube. Iki nggawe pamirsa luwih gampang ngelingi, lan cenderung ngeklik. Nanging, yen sampeyan isih pengin ngatur, sampeyan bisa ngeklik Kustomisasi ing menu banjur pilih Branding.

6. Wenehi Sekilas babagan Sing Bakal Mbesuk

Cara sing apik kanggo entuk langganan YouTube kanthi gratis yaiku supaya para pamirsa bungah lan kecanduan konten sing digawe. Amarga, yen wis seneng karo apa sing dideleng, gaweyane bakal rampung, lan bakal luwih akeh maneh. Teknik cerdas sing paling penting sing digawe kreator YouTube kanggo njaga para pamirsa yaiku nggawe antisipasi kanggo video sabanjure.

Video musik anyar, peluncuran produk anyar, fitur anyar kanggo produk sampeyan, layanan anyar, utawa uga kolaborasi kejutan karo bintang terkenal! Punapa mawon, elinga kanggo mbujuk para pamirsa kanthi menehi saran babagan apa sing bakal ditindakake video sabanjure. Yen sampeyan nindakake tugas kanthi cukup, sampeyan bakal yakin manawa pamirsa sing setya bakal bisa nonton video sabanjure kanthi napas kanthi lega lan menehi seneng YouTube gratis.

7. Gawe Dhaptar Dhaptar Kanggo Supaya Pawaca Sampeyan Pancing

Apa sampeyan duwe seperangkat video sing bisa diatur kanthi luwih apik karo dhaptar lagu? Mungkin sampeyan menehi pelajaran akuntansi lan nutupi siji topik ing siji video. Utawa, sampeyan duwe sakumpulan webinar? Apa wae, dhaptar lagu ngidini sampeyan ngetrapake sikil paling apik kanthi nuduhake pamirsa manawa ana kontinu ing konten sampeyan. Kanthi nggawe dhaptar lagu, sampeyan nuntun dheweke liwat plancongan jangka panjang lan narik kawigaten para pamirsa kepengin milih.

Manfaat dhaptar lagu liyane yaiku nambah wektu nonton saluran. Video kasebut terus diputer ing mode 'AutoPlay' kanthi urutan sing wis ditemtokake. Iki meh padha karo generasi generasi millenial sing bakal kecanthol karo seri Netflix. Kanthi dhaptar lagu YouTube, sampeyan bakal bisa nggayuh kekarepan lan asil sing padha, menehi kanal akeh alesan kanggo nglumpukake suka YouTube gratis.

8. Gunakake Kertu lan Layar Akhir kanggo Promosi Video Liyane

Layar pungkasan lan kertu minangka alat sing kuat supaya telpon sampeyan tumindak luwih ditrapake. Kaya jenenge, layar mburi minangka gambar sing ana ing mburi video sampeyan sing bisa digunakake kanggo njaluk pamirsa lengganan. Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake kanggo promosi situs web utawa ngarahake pamirsa menyang video sabanjure. Yen pengin, sampeyan bisa bali lan nambah layar pungkasan menyang video lawas sing wis dikirim ing saluran. Iki minangka cara sing apik kanggo entuk pelanggan YouTube gratis lan nambah suka YouTube gratis.

Kanggo nambah layar pungkasan, cukup menyang menu sisih kiwa Creator Studio banjur klik Konten. Pilih video sing pengin ditambahake ing layar pungkasan. Klik kothak layar pungkasan sing katon ing sisih tengen layar. Sampeyan banjur bisa milih saka papat elemen langganan sing beda adhedhasar target sampeyan.

9. Aja Lali Berinteraksi karo Pamirsa

Entuk suka YouTube gratis butuh usaha sing tenanan. Ora gampang menang pamirso anyar amarga kompetisi sing kita deleng saiki. Cara sing cerdas kanggo ngrampungake yaiku menehi perhatian sing padha karo pamirsa sing ana. Ngidini supaya dheweke nganggep dihargai lan dihargai amarga nulungi sampeyan dadi pencipta. Melu wong-wong mau ing kiriman sampeyan. Mbales komentar. Sinau apa sing disenengi utawa sing ora disenengi babagan video sampeyan.

Yen sampeyan nggawe hubungan sing migunani karo pamirsa, tegese bakal dadi kasetyan jangka panjang. Yen sampeyan ngrungokake saran lan tumindak, dheweke bakal dirungokake lan gegandhengan karo konten sampeyan. Elinga, pamirso sing seneng bisa nggawa luwih akeh pamirso kanthi publisitas lisan lan nuduhake konten sampeyan karo kanca-kanca.

10. Coba Cuplikan Channel kanggo Nggawe Pamirso Sampeyan

Pengin supaya pamirsa anyar ngerti apa sing diarani saluran YouTube kanthi cara sing gampang lan cepet? Ketik - Trailer Channel. Iki kaya trailer film sing menehi sneak-top babagan apa sing sampeyan lakoni lan konten sing digawe kanggo nonton sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake trailer saluran kanggo nyorot keuntungan saka saluran sampeyan. Elinga supaya dawa antara 25 lan 30 detik.

Cuplikan kasebut bisa nyritakake crita merek, gegayuhan sampeyan lan apa sing bakal direncanakake liwat saluran kasebut. Apa kudu menehi inspirasi, lucu utawa emosional? Apa wae sing cocog kanggo sampeyan lan setuju karo lapangan kerja sampeyan. Nggawe pengaruhe supaya para pamirso bisa diowahi dadi pelanggan kanthi gampang.

11. Gawe Thumbnail Khusus sing Katon Mripat

Gambar cilik minangka gambar pratinjau sing dadi tutup kanggo video sampeyan. Iki minangka perkara pertama sing bakal dideleng nalika ditampilake ing kaca sampeyan. Kita kabeh ngerti, kesan pertama minangka kesan pungkasan. Dadi, coba sedaya upaya kanggo nggawe gambar cilik sing narik kawigaten sing ora bisa ditindakake. Asring, gambar cilik video sampeyan dadi faktor panentu manawa pamirso milih muter video sampeyan utawa asil liyane saka asil telusuran.

YouTube uga nggawe gambar cilik standar kanggo video kanthi mung njupuk gambar layar acak saka iku. Ing kasus paling umum, iki ora cukup kanggo ngarahake lalu lintas menyang video sampeyan lan supaya pamirsa ngeklik. Disaranake sampeyan nggawe gambar cilik. Ayo dadi 1280 x 720px kaya pandhuan YouTube sing disaranake.
Tip Pro: Pasuryan sing mesem ndeleng langsung menyang kamera katon meh kabeh aktif kanggo saben jinis video.

12. Insentifisasi Pamirsa Yen Lengganan Saluran Sampeyan

Kita manungsa seneng barang gratis. 'Apa sing ana gandhengane karo aku?' Iki dadi sebab kadang kita nindakake utawa ora nindakake apa-apa. Kaget, iki bisa digunakake minangka daya tarik kanggo nambah tampilan YouTube uga. Pengin nambah seneng YouTube gratis utawa duwe luwih akeh wong sing komentar ing kiriman sampeyan? Cara sing cerdas yaiku mbukak kontes. Kandhani pamirsa yen dheweke langganan saluran lan menehi komentar ing kiriman, dheweke entuk produk gratis. Utawa, salinan buku sing wis ditandatangani, utawa nyoba piranti lunak gratis. Entuk latihan?

Nalika sampeyan ngenalake hadiah kanggo melu karo saluran YouTube sampeyan bisa ndeleng jumlah sawetara langganan uga sawetara keterlibatan kanthi umum. Yen wis narik kawigaten, narik kawigaten konten sing apik banget, mula bisa dadi pamirso.

13. Kolaborasi karo Pencipta Liyane kanggo Ningkatake Seneng YouTube Gratis

Ana kemungkinan merek ing YouTube sing ana ing bisnis sing padha karo sampeyan. Sampeyan uga bisa uga duwe pamirsa sing padha. Napa ora bisa nggayuh pamirsa kanthi nggunakake tangan lan entuk manfaat saka saben liyane? Contone, sampeyan bisa njaluk ahli ing lapangan sampeyan nindakake wawancara karo sampeyan ing saluran. Iki bakal nggawa para penggemar menyang saluran lan nambah basis pelanggan. Bebarengan, pamirso sing ora ngerti ahli kasebut bisa langganan saluran uga yen konten kasebut resonan.

Kolaborasi karo para influencer kanggo njupuk bola mata kanggo saluran sampeyan bisa uga trik paling tuwa ing buku pemasaran nanging ora bisa nggarap sihir kasebut. Nalika pamirsa ndeleng kolaborasi kaya ngono, luwih bisa menehi rekomendasi utawa ide ing pikirane. Dheweke bisa menehi komentar babagan kiriman sampeyan lan menehi katrangan marang artis liyane sing pengin sampeyan kolaborasi.

14. Master YouTube SEO

Optimisasi Mesin Telusuran nggawe manawa wong bisa ndeleng konten sampeyan nalika nggoleki nganggo tembung kunci tartamtu. Contone, sampeyan duwe saluran masak ing YouTube. Sampeyan nggawe video ing sandwich panggang. Kepiye wong bakal nemokake video kasebut yen sampeyan ora ngoptimalake judhul, deskripsi lan nggunakake tagar sing cocog? Piranti SEO kayata Google Planner ngidini sampeyan ngerti tembung kunci paling dhuwur sing digunakake wong kanggo nemokake informasi tartamtu.

YouTube SEO njamin sampeyan ora nggawe video ing topik sing ora ana sing nggoleki. Utawa judhul sing ora bisa ditemokake. Yen sampeyan ora yakin babagan cara nemokake tembung kunci sing bener nggunakake alat online, sinaoni saluran pesaing lan sinaoni tembung kunci sing bisa digunakake. Sampeyan uga bisa nggunakake YouTube Analytics kanggo ndeleng tembung kunci sing menehi asil paling apik.

15. Coba YouTube Live

Video langsung wis dadi tren sing bakal ditindakake. Nomer app sing saya tambah kayata Instagram lan Facebook entuk fitur iki sing nggawe merek luwih gampang mlebu. Saka sesi Q&A lan webinar sing menarik dadi tutorial langsung lan demonstrasi produk, ana pirang-pirang perkara sing bisa ditliti ing YouTube langsung kanggo entuk langganan YouTube gratis.

Tingkat keterlibatan lan kesadaran merek sing bisa digawe ing sesi langsung ora ana tandhingane. Apa rumangsa mentah lan organik ing video langsung utawa ora mesthi lan nyenengake apa sing bakal kedadeyan, streaming langsung kudu dicoba. Sadurunge urip, elinga investasi ing peralatan lan pencahayaan sing pas supaya video sampeyan katon luwih profesional.

bungkusan Up

Muga-muga tips ing ndhuwur bisa migunani kanggo promosi merek ing saluran lan entuk langganan YouTube gratis. Elinga, ora ana pendekatan marketing video kanthi ukuran siji-ukuran. Iki minangka proses sinau nalika sampeyan mboko sithik sinau apa sing cocog kanggo sampeyan lan apa sing ora. Tujuan kanggo nggawe konten sing menarik lan ngirim kanthi konsisten kanggo nggawe basis pelanggan sing setya. Video string saka pesawat sing padha ing dhaptar lagu kanggo nggampangake kesinambungan. Gawe perhatian kanggo ngoptimalake judhul video, deskripsi lan gunakake tagar sing bisa narik luwih akeh wong menyang konten video sampeyan.

Yen pemasaran YouTube kayane angel banget kanggo sampeyan lan sampeyan butuh pitulung profesional, kita ing YTpals saiki kasedhiya. Kita duwe alat lan keahlian supaya sampeyan seneng YouTube kanthi nambah pelanggan kanthi nggunakake solusi SEO paling apik lan teknik sing wis kabukten industri.

Hubungi kita kanggo kabeh kabutuhan pemasaran YouTube. Tim ahli sing ramah bakal seneng sinau babagan syarat bisnis sampeyan lan nawakake solusi khusus sing cocog kanggo kebutuhan sampeyan.

Kiriman Blog Paling Anyar

Kepiye Nggawe Video Reaksi Kanggo YouTube Sampeyan?
27th August 2021

Kepiye Nggawe Video Reaksi Kanggo YouTube Sampeyan?

YouTube minangka salah sawijining platform streaming video paling gedhe ing saindenging jagad lan saiki duwe luwih saka 2 milyar pangguna. Iki tegese 1/3 donya ...

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?
19th August 2021

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?

Minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing donya, YouTube nyedhiyakake kreator karo sawetara opsi nggawe konten. Antarane macem-macem jinis video sing dikirim ing YouTube, ...

Iki Piranti Kanggo Mbantu Ngoptimalake Pemasaran YouTube
11th August 2021

Iki Piranti Kanggo Mbantu Ngoptimalake Pemasaran YouTube

YouTube wis dadi behemoth babagan konten video. Kanthi miliaran wong ing platform, menehi kesempatan kanggo wong ing saindenging jagad ...

Gunakake formulir pesenan cepet ing ngisor iki

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan

Dipercaya dening Klien 500,000 +

Deleng apa sing dicritakake para pelanggan babagan YTPals

Opo sing mbok enteni?

Gabung karo jaringan liwat pamilik saluran YouTube 500,000 sing sukses sing entuk pelanggan YouTube gratis kanggo mbantu saluran YouTube.

Entuk Pelanggan Gratis!
en English
X
en English
X
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu